Subota , 7 prosinac 2019
Početna | Arhiva | USI- TECH Global Data Center Island

USI- TECH Global Data Center Island

USI- TECH Global Data Center Island

Zahvalni smo što ste se upoznali s mnogim od vas u Mallorci i na našoj – prvoj godišnjici u Londonu. I veselimo se što ćemo vidjeti mnoge druge od vas diljem svijeta na našim međunarodnim događajima.

2017 je bila nevjerojatna godina za USI-TECH rast i vjerujemo da će 2018 biti još jedna povijesna godina. Želimo vam brzo ažurirati jednu od najuzbudljivijih najava proizvoda na londonskom događaju.
USI-TECH agresivno ulaže u kriptovalute. Dobili smo gotovo 100 milijuna dolara USD u ugovorima za ASIC i GPU mining hardver, na strateškim mjestima u Aziji, Europi i Islandu odabranoj za snagu i blizinu tehnoloških partnera. S punim raspoređivanjem planiranim do kraja 2017., USI-TECH i ASIC rudarima će pripasti gotovo 1% GLOBAL Bitcoin hash rate. Procjenjuje se da će faza 1 GPU miniranog proizvoda, koja će biti u potpunosti raspoređena do kraja prvog tromjesečja 2018., činiti 2,5% GLOBAL Ethereum hash rate.

Ova ulaganja uspostavljaju čvrstu zakladu, uz dodatna ulaganja koja su planirana za kontinuirani rast. S naglaskom na raznovrsne investicije kripto-valute i tokove prihoda, USI-TECH je čvrsto postavljen kao budućnost kriptovalute!

Naš CTO i suosnivač, Ralf Gold, nedavno su se vratili iz putovanja u jedan od naših globalnih podatkovnih centara na Islandu, a pripremili smo kratki videozapis koji se nadamo da ćete uživati. Nastavit ćemo vas informirati o napretku s našim globalnim nastojanjima u rudarstvu.

Radujemo se što ćemo vam pružiti najbolju uslugu, platformu, tehnologiju i financijske mogućnosti za svakog od vas, naših cijenjenih distributera i partnera širom svijeta.


[kad_youtube url=”//www.youtube.com/watch?v=NHhTroVd0TM” ]

 


Stojim vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi s programom i želim vam puno sreće i uspjeha uz USI-TECH.

USI TECH PRIJAVA


 

Možda bi te zanimalo

Usi mining fee

Oprez zatražen kod USI-TECH

Kao i uvijek, ja sam prvi koji primjeti važne promjene, ovaj puta je to kod …

Please Login to Comment.

Translate »