Menu Close

Upozorenje o rizicima

Naša ocjena
Imaš li iskustva s ovim davateljem usluga? Ostavi korektnu ocjenu. Hvala
[Ukupno: 0 Prosjek: 0]

POZOR! Upozorenje o rizicima!

Ovo tržište je opasno!

Prije ulaganja u programe, svakako pročitajte:
“Upozorenje o rizicima i važna pravila”
kao preventivu za minimaliziranje najvećih rizika u online poslovanju!

U ovoj objavi ćete saznati sve o najvećim rizicima kako bi ste nakon toga sami mogli donijeti odluku o sudjelovanju u raznim oblicima internet zarade.

Već više od 4 godina se bavimo internet zaradama, stoga znamo gdje dolazi do najčešćih nesporazuma i gubljenja uloženih sredstava. Oni nastaju zbog površnog pogleda na internetsko tržište. To također obmanjuje čak i iskusne investitore te iz tog razloga morate biti jako oprezni! Mnogi misle da razumiju tržište čim ga pogledaju, ali tek kasnije će vidjeti da nije sve tako kako su u početku mislili.

Najvažnija upozorenja o riziku smo stavili u 5 točaka:

1. Svaki HYIP nestaje nakon što iscrpi potencijal

To je najvažnije znati kada se kreće s ulaganjem i tu neće biti iznimaka! HYIP tržište je već jako dugo u cvatu. Svakog dana se pojavljuju noci programi! Već smo i sami upoznali veliki broj HYIP programa i niti jedan nije više u ponudi. Svi oni prije ili kasnije bivaju zatvoreni, obično prije. Mnogi su se htjeli predstaviti kao izuzetak, ali svaki će program, bez obzira na prirodu poslovanja, biti zatvoren! To se nikad neće promijeniti. Većina administratora i marketera to ni sami ne znaju (tako da ni oni ne lažu). Njihove stranice će također biti zatvorene. Neki administratori i marketeri sebi ili drugima priznaju, iako ih većina to ne želi učiniti, sljedeće: Svako vaše aktivno ulaganje nestane s nestankom programa. U određenim tržišnim fazama, više programa može istovremeno nestati. Zbog toga se ukupni gubitak sredstava ne isključuje a strategije ulaganja mogu samo minimalizirati gubitke.

2. Svakako ćete izgubiti novac:

Vaš novac, bez obzira gdje ga uložili, nije siguran. Nakon što ga uložite u program, zaboravite na njega. Ako čak i zaradite, onda ste dobili novac od drugih ulagača. Ovo nije metafora, već činjenica. Vašu zaradu ste dobili od drugog člana istog programa koji se kasnije pridružio, bez obzira ako i postoji stvarna trgovinska aktivnost. U svakom se programu, bez izuzetka, odvija se isti ciklus! Svaki je program, na ovaj ili onaj način, preraspodjela novca pa čak i ako je uložen u drugom tržištu. Zarada se uvijek isplaćuje iz istog lonca u koji se i uplaćuje tako da se taj sklop kasnije sruši pod vlastitom težinom. Najgore je što nikada unaprijed nećete znati kada će se to dogoditi. Ocjene i procjene nisu jamstvo ni zarade ni dugoročnosti. Povlačenja se mogu zaustaviti u bilo koje vrijeme, i najkasnije tada počinje zatvaranje programa! Uplate ostaju moguće a osobe koje tada uplate sredstva zasigurno ostaju bez njih. Kada je vlasnik programa zaradio dosta novaca, samo zatvori pristup stranici i svi oni koji još imaju vlastita sredstva u programu ih neće nikada više vidjeti.

3. Vaš novac nije siguran

Ne samo da programi imaju ogromno visok rizik, nego i novan uplaćen na e-novčanicima nije siguran. Na primjer Liberty Reserve, E-Gold, Evopay i Egopay bili oblici plaćanja koja su sada već zatvoreni. Na drugim platnim procesorima su mnogi računi bili hakirani. Uz pomoć raznih programskih rješenja za hakere oni pokušavaju ukrasti vaš identitet kao i vašu zaporku. Trojanski konji mogu čitati vaš preglednik. Nisu samo hakeri opasni, nego ima jako puno prevaranata. Mnogi žele novac kroz razne trikove pa vam obećavaju lijepe stvari ali uz prethodnu uplatu. Ne nasjedajte na takve trikove i nikome ne šaljite novac unaprijed! Također razni neozbiljni marketeri i administratori će vas zasipati ponudama, npr. uložite puno više kako bi ste više zaradili. Ako tržište ne postoji kako ćete zaraditi više novca? Svatko želi što prije povratiti svoj uloženi novac tako da će oni, ako vi više uplatite, kroz vaše provizije prije doći do ROI !

4. Tržište je nepošteno i sebično

Gotovo svi ovdje žele sebe oglašavati. Mnogi ne znaju kako na drugi način zaraditi novac. To ne mora biti loša volja. Oni koji misle prvo na sebe gube vlastiti kredibilitet. Većina njih vam ne govori sve ili čak i preuveličava. Jedan od razloga je taj što vi ne znate a oni se igraju znalca dok je drugi razlog taj što ne žele sve kazati što opet ne znači da lažu. Jer, ovdje dolazi ono pravilo, nisi pitao, ne moram ti kazati. Teško da ovdje netko igra s otvorenim kartama. Mnogi se boje da će manje zaraditi. Puno njih misli da vam pomaže iako su i sami prevareni. Drugi namjerno pretjeruju i obećavaju vam visoku dobit. Kada se vi prijavite, oni zarađuju, to je tako jednostavno. Njihove komisije su njihova dobit. I zato pazite, mnogi vas ovdje pokušavaju iskoristiti!

5. U pitanju je i nešto više od novca

Nakon što ste prepustili sebi da vas netko zavara, probuditi ćete se uz mnogo patnji, gubitka vremena i trošenja energije. Ako idete previše duboko u iluziju trgovanja, tonete s njom. Tržište jede duše. Ako ne obraćate pozornost, novac i pohlepa će vas promijeniti. Mnogi žele izaći tog vrtloga i opet će ući u sljedeći. Tržište vas u podsvjesti zove i vodi dalje u druga ulaganja. Negativna energija je jaka i morate ju savladati. Mnogi to pokrivaju lažnom pozitivnošću ali polako tonete u patnju. Ako godinama provodite vrijeme u lovu na novac, prijeti vam najveći gubitak koji se zove JA. Nakon toga slijedi iscrpljenost i BurnOut. Pored toga, vaša pravna situacija je u opasnosti. Reklamiranje Ponzi shema je protuzakonito!

Što kažete? Jeste li spremni za online business i ulaganje u HYIPs?

Ovo je bilo neophodno napisati kako bi vas spustilo na zemju i dalo priliku za još jedno razmišljanje. Sve napisano je iz vlastitih iskustava i trebalo bi vam pomoći da shvatite kako je ulaganje u programe s visokom dobiti jako rizično. Ovaj portal je nastao baš iz tog razloga, kako bi vam pomogao da dobro razmislite prije ulaganja ali i da vas drži obaviještenim o novim i starim programima te da možete sudjelovati u raspravi s marketerom i administratorom ponuđenog programa.

Sada imate 4 opcije:

  1. Ne vjerujete sve to i učite iz vlastitih iskustava.
  2. Odustati od ulaganja radi svega navedenog.
  3. Učite iz naših iskustava.
  4. Sudjelujte u raspravi na forumima.

U početku je teško donijeti pravu odluku jer vas drugi nagovaraju, lak novac, brza zarada….no ako želte ulagati i nakon što ste pročitali ovu objavu te želite provjeriti iz vlastitog iskustva da li je to istina, nitko vas ne može u tome spriječiti. Ako više ne želite ulagati, baš zbog tih 5 rizika, to bi bilo razumljivo. Najgore bi bilo da često ponavljate iste pogreške. Učiti iz vlastitog iskustva, ali graditi ga na iskustvima drugih, nije kontradikcija. Nikome nije naštetilo novo iskustvo, zato vas molimo da također pročitate sva iskustva po forumima i možda iskoristite ta iskustva za izgradnju novog, vlastitog.
U našem članku “10 pravila poslovanja” pročitajte o pravilima koja treba slijediti kako bi ste minimizirali gubitke.

Pročitajte 10 pravila u online ulaganju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *