Menu Close

SKYWAY – prezentacija

UPDATE – NEMA VIŠE BESPLATNIH DIONICA

Investiraj u SKYWAY zračni put tehnologiju


Glavni zadatak je financiranje projekta za zračni put i skorog uvođenja ovog novog transportnog sustava na svjetsko tržište. Ritam suvremenog života je tako brz da većina projekata postaju zastarjeli već tijekom procesa izrade: Oni jednostavno ne mogu uhvatiti korak s brzim razvojem civilizacije. Prema tome, izraz “ostati u toku” je irelevantan danas – to je razlog zašto je tvrtka Skyway odlučila podržati proboj tehnologije zračnog puta, koja je daleko ispred svog vremena.

Zašto je to važno?

Danas tradicionalni transportni sustavi nisu u stanju zadovoljiti rastuću potražnju čovječanstva u teretnom i u putničkom prometu. Kao rezultat toga, rijetko se putuje oko svijeta, posjećuje rođake i prijatelje koji su daleko, jer to je skupo i zamorno.

Naše moderne vrsta prijevoza ne zadovoljavaju potrebne sigurnosne uvjete, unatoč stalnoj modernizaciji. Prema pesimističnim prognozama stručnjaka, broj smrtnih slučajeva u nesrećama na cestama će premašiti 1,7 milijuna do 2020. godine, ako se drastične mjere ne poduzmu u bliskoj budućnosti. Smrtnosti u nesrećama s ljudima u dobi od 15 do 44 godina će dosegnuti brojku od 60%. Razmislite o tome: samo vozila, ne uključujući željeznički, zračni i riječni prijevoz, stalno i sustavno genetski eliminiraju čovječanstvo na planeti!

Uz to s brzim rastom vozila, svijetska ekološka katastrofa se približava. I to će ubiti sav život na Zemlji. Ubijanje je već počelo: zrak se ne može disati, šume i polja nisu uništeni valjanjem asfalta i betona na njih za izgradnju novih cesta, dramatičnom padu populacije životinja i ptica, uništavanje ozonskog sloja atmosfere – sve to je rezultat razvoja suvremenih transportnih sustava. Dok još nismo prošli točku bez povratka, moguće je izbjeći globalnu apokalipsu.

Kao i svaki ambiciozni pothvat zračni put je projekt koji treba financiranje. Na temelju iskustva traženja velikih međunarodnih tvrtki kao što su Boeing, Apple, Google i mnoge druge uspješne startups, odabrali smo optimalnu metodu financijske potpore za projekt – skupno financiranje ili Crowdfunding tj. financiranje od strane puno ljudi, što omogućuje svakom od vas, bez obzira na financijske mogućnosti, postati suvlasnik tvrtke i tehnologije u početnoj fazi svog uvođenja na svjetskom tržištu.

Nismo u potrazi za sponzorima, nudimo vam stvaranje osobnog kapitala od rasta dionica i primanja cjeloživotne dividende u budućnosti.

SKYWAY PRIJAVA

Tvrtka nudi razne vrste transporta, pogledajte našu galeriju:

[huge_it_portfolio id=”2″]


Ovdje sam vam ukratko objasnio što je to SKYWAY

Tvrtka SKYWAY vam obećava profit od 1000% u roku od tri godine.

U internetu je jako dobro zastupljena i ima jako puno video uradaka te se svakodnevno održavaju webinari.

Zato sam ja odlučio uložiti u novac u tu tvrtku i nadam se da ću za tri ili četiri godine moći isplatiti moje dugove na kuću :).Skyway Investitionen

Kupio sam dva paketa po promotivnoj cijeni od 300$ svaki i to mi donosi 87600 Shares (dionica) po paketu.

Tvrtka obećava da će početna cijena dionica biti 1$, sada sami izračunajte dalje….

Moj prijatelj je još uvjereniji u tu novu tehnologiju da je uložio 3000$, meni je to osobno previše.

Za one koji nemaju toliko novaca postoje razni paketi koji se kreću od 15$ koji vam donose 795 Shares (dionica) pa na više.SKYWAY paketi internet zarada

 

Uz to za svaku besplatnu prijavu dobivate poklon od 100 Shares (dionica) a onda ako želite možete se odlučiti za pojedinačne pakete dionica kao na slici ili za pakete sa mogućnosti mjesečnog plaćanja od 25$ pa na više. Paketi su tako raspoređeni da ima za svakog ponešto.

 

SKYWAY PRIJAVA

Svaki dioničar dobiva certifikat o kupljenim dionicama.SKYWAY Certifikat internet zarada

 

 

 

 

 

 


Evo i jedan mali Skyway video uradak:

[kad_vimeo url=”https://vimeo.com/248443084″ ]

 

 


Ova objava me je najviše impresionirala pa sam zato i odlučio riskirati:

Postojeće prednarudžbe kod tvrtke Skyway u vrijednosti od € 164 000 000 000

Skyway prednarudžbe internet zarada


Ako se odlučite za ovu vrstu ulaganja prijavite se klikom na GUMB

Od mene ćete dobiti svu podršku prilikom prijave a i kasnije sve dok sam ja Vaš sponzor.

Prije registracije obvezno pročitajte IZJAVU O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

SKYWAY PRIJAVA


VAŽNO! PROČITAJTE PRIJE NEGO ŠTO INVESTIRATE NOVAC
U prikazanim mogućnostima ulaganja prinos investicijskih programa ili Adshare / dijeljenje prihoda programa je visok. Vrlo visoki prinosi su mogući, ali to je povezano s povećanim rizikom, tako da trebate uložiti onoliko novca koliko ste spremni izgubiti. Pogotovo u početku, ako znate što je na tržištu dobro, može se dogoditi da uložite previše sredstava u krivi program ili se jednostavno preračunate. Važno je da Vaš kapital podijelite, a ne uložite sve u jedan program.
Nisam odgovoran za VAŠU investiciju. Svatko mora SAM odlučiti hoće li i koliko novca želi ulagati.

5 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

two × 4 =