Menu Close

Skyway – prvi video s gradilišta u UAE

Naša ocjena

Ne bi trebalo biti žurbe u važnim stvarima. Zato tek sada prikazujemo dugo očekivani videozapis iz Ujedinjenih Emirata koji je snimljen krajem rujna. Pripreme za gradnju u UAE-u započele su u proljeće 2018. U sklopu pripremnog rada stvoren je najopsežniji kompleksni projekt SkyWay inovatorskog centra u tropskoj verziji, uključujući tri testne staze, teretni i putnički vozni park, infrastrukture -- postaja, skladišta, skretničkih sklopki, inteligentni sustav sigurnosti, kontrole, napajanja i komunikacije. Istodobno, provedena su brojna odobrenja i koordinacija s lokalnim vlastima; narudžbe za gradnju i montažu, opremu i posebne građevine smještene su ne samo u UAE, već i u nekoliko zemalja na nekoliko kontinenata. Ljubazno Vam nudimo prvi video komentar od strane glavnog dizajera Anatolije Yunitskiy na velikom SkyWay građevinskom projektu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 

Использование этого материала сайта группы компаний zračni put в Интернет-пространстве допускается только при обязательном размещении ссылки на источник публикации: http://rsw-systems.com/news/uae-video?fbclid=IwAR0UGRIENJdLFQ0jOQm5aD2a8kt_Mv_5uiFNULRc4CsSXQz6soDZPJfD9EI

PARTNER

© http://rsw-systems.com/


Za gledanje kliknite na video. Vaši podaci se dijele tek nakon klika.
Ova web stranica koristi WP YouTube Lyte za ugrađivanje YouTube videozapisa. Minijature se učitavaju s YouTube poslužitelja, ali YouTube ih ne prati (nema kolačića pohranjenih na vašem računalu). Međutim, klikom na gumb za reprodukciju, usluga YouTube može i prikupit će vaše informacije.
Pokreni video
PARTNER

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj ove web stranice je zaštićen!!