Menu Close

Skyway prelazi u fazu 13!! Iskoristi priliku za ulaganje

Naša ocjena

SkyWay Grupa tvrtki najavljuje uspješan završetak 12. faze razvoja i prijelaza na 13. fazu. Prijelaz na novu fazu razvoja održat će se 12. prosinca 2018. u 23.59 sati (MSC), a popraćen će se smanjenjem trenutnog popusta.

Važno je: Sadašnja faza razvoja projekta i iniciranje novih aktivnosti dovodi do povećanja atraktivnosti ulaganja SkyWay grupe tvrtki. S obzirom na ovu okolnost i djelujući u interesu investitora, menadžment je odlučio postupno smanjiti popust.

Iz tog razloga, faza 13 bit će podijeljena u nekoliko podstupaca, unutar kojih će se trenutni popust postupno smanjivati. Tako će investitori moći fleksibilnije planirati svoje investicijske strategije.

na novu fazu omogućen je zahvaljujući brojnim dostignućima SkyWay grupe tvrtki. Stoga je suradnja s predstavnicima poslovne zajednice i vlasti UAE, koja su danas postala ključno područje suradnje za grupu tvrtki, dosegla novu razinu. Uspostavljena partnerstva s novim zemljama i regijama.

Novi modeli voznog parka pušteni su i uspješno testirani – unicar i unibusn s dvije tračnice, vidjeli su svjetlo brojna inovativna kretanja na području sigurnosnih sustava, napajanja, automatskih sustava upravljanja, alata i građevinske opreme. Na izložbi Innotrans 2018 po prvi je put prikazan nositelj žičanog transporta – unibusa velike brzine .

Započela je stvaranje vlastite financijske platforme temeljene na tehnologijama Blockchain, objavljeno je puštanje tokena, alat za ekonomsku integraciju ciljanih projekata.

Prihod od predprojektnih aktivnosti koje je primila grupa tvrtki omogućila je organiziranje otkupa dijela investicijskih dionica od prvih investitora – tako je projekt izrazio zahvalnost ljudima koji su ga podržali na samom početku razvoja.

Planovi za 13-tu fazu su širenje projekta u inozemstvu i daljnji razvoj transportnih, energetskih i informatičkih tehnologija.

PARTNER

 

Izvor i vlasništvo: Skyway

PARTNER

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj ove web stranice je zaštićen!!