Nedjelja , 18 kolovoz 2019
Najnovije
Početna | Crowdfunding | SkyWay High-Speed ​​Unibus

SkyWay High-Speed ​​Unibus

SkyWay High-Speed Unibus

rezultat je dugog i plodnog rada zračni put Technologies Co zaposlenika, koji su uspjeli pronaći optimalno rješenje za traženu vrstu high-speed transporta. Dugo vremena njihovo je djelo klasificirano kao vrhunsko tajno, jer takvo kretanje ne može nego samo zanimati konkurente. Sada, nakon predstavljanja svih potrebnih patenata, možemo vam reći više o ovom iznimno neobičnom modulu. O tome zašto je High Speed Unibus dugo vremena bio skrivan od javnosti, i koje poteškoće je tvrtka morala savladavati tijekom procesa testiranja – objašnjava nam u intervjuu opći dizajner Anatolij Yunitskiy. Kako bi objašnjenja bila što jasnija, pripremili smo kratki pojmovnik o tehničkoj terminologiji koja se koristi u ovom intervjuu, koja je ispod videa.

  • Zračni tunel ili aerotunel – Zračni tuneli koriste se prvenstveno za aeronautičke i astronautičke namjene, a potim i za niz drugih namjena: ispitivanje opterećenja vjetrom zgrada, mostova, dimnjaka, antena i sl, ispitivanje aerodinamike cestovnih vozila i brodova, balističke namjene, iskorištavanje energije vjetra, ispitivanje aerodinamike zemljine površine, let ptica i kukaca i drugo. Prema namjeni ili načinu rada, tuneli se još mogu dijeliti na: tunele s regulacijom tlaka, tunele s promjenljivom gustoćom radnog medija, tunele za ispitivanja prototipa u punoj veličini, tunele s dimom za vizualizaciju strujanja, tunele za ispitivanje slobodnog leta (model nije učvršćen na nosač), tunele za ispitivanje spiralnih manevara, za ispitivanje stabilnosti leta, za ispitivanje uvjeta zaleđivanja na zrakoplovu, za ispitivanja V/STOL zrakoplova, kao i za druge namjene. (izvor Wikipedija)
  • Središnja sekcija, maksimalni poprečni presjek– najveće područje poprečnog presjeka objekta koji se kreće u vodi ili zraku. Jednostavno rečeno, ovo je najveća širina vozila. Što je širina veće, to je veći i otpor koje to vozilo mora savladati.
  • Aerodinamički koeficijent otpora (Cx) – količina koja odražava odnos snage vučenja s proizvodom tlaka brzine i područja poprečnog presjeka. Što je manja vrijednost ovog koeficijenta, to je bolja aerodinamika vozila.
Anatoly Yunitskiy about high-speed SkyWay aerodynamics

Za gledanje kliknite na video. Vaši podaci se dijele tek nakon klika.
Ova web stranica koristi WP YouTube Lyte za ugrađivanje YouTube videozapisa. Minijature se učitavaju s YouTube poslužitelja, ali YouTube ih ne prati (nema kolačića pohranjenih na vašem računalu). Međutim, klikom na gumb za reprodukciju, usluga YouTube može i prikupit će vaše informacije.

SKYWAY PRIJAVA

Izvor:

Использование этого материала сайта группы компаний zračni put в Интернет-пространстве допускается только при обязательном размещении ссылки на источник публикации: http://rsw-systems.com/news/unibus-aerodynamics?lang=en
© http://rsw-systems.com/

Možda bi te zanimalo

Skyway nova Landingpage

  Skyway nam je dao mogućnost promoviranja tvrtke putem još bolje i sadržajnije Landing Page. …

Please Login to Comment.

Translate »