Subota , 7 prosinac 2019
Početna | Crowdfunding | San Bernardino kao nova investicijska prilika – budi među prvim investitorima

San Bernardino kao nova investicijska prilika – budi među prvim investitorima

Poštovani posjetitelji bloga,

predstavljam vam švicarski projekt nekretnine San Bernardino, koje ostvarujemo pomoću naših partnera i kapitalnih ulagača.

Smatramo prirodnim da svi koji svojim kapitalom podupiru ostvarenje naše ideje, postaju suvlasnici našeg projekta ujedno i poslovni partneri na jedan pravedan i korektan način dobitnici cijelog poslovnog profita.

Dotično je područje pod stalnim razvojem,  od 1970-e godine.Tri –četiri hotela su u pogonu cijele godine a preko zime radi jedna žičara  jer je riječ o čuvenom skijalištu.

Predstavljamo vam projekt, koji sa našim poslovnim partnerima želimo ostvariti do zadnjeg kvartala 2022. godine.

Projekt sa svim dozvolama nalazi se u kantonu Mosacco. Na površini od  50 000 m2, gdje se nalaze  3-4 hotela, uz kojih SBIT SA/ Central Globus Inc.Zrt. kao vlasnik planira dograditi takozvani aktivni hotel i Luksuznu kliniku.

Možete sa pravom postaviti pitanje zašto govorimo o aktivnom hotelu?

Zbog toga jer na cijelom području sa najmodernijom tehnologijom i vlastitim sredstvima postižemo  opskrbu energijom svih nekretnina a kada dođe do viška energije, možemo prodati energiju, što nam donosi novi profit.

Koji su to izvori energije?

Za početak najinteresantnija i najmanje poznata i korištena tehnologija.

Većinu hotela (posebno one u kojima je veći promet) pokriti ćemo pločnicima koje,  uzevši u obzir težinu ljudi, pomak težišta za vrijeme hoda – pretvaraju u električnu energiju.

Budući da je područje projekta  na 2300 m nadmorske visine, cijele je godine intenzivno kretanje zraka. Iskoristimo to na taj način da ozbiljnim mjerenjem pronađemo točke na kojima je najjače kretanje zraka. (Npr.donji dio vanjskih koridora) Na tim mjestima smo postavili male turbo elektrane  i rotore, koje konstantno proizvode energiju.

Drugi način, koji možemo još dodatno iskoristiti je da kišu skupljamo u cisterne, nakon čega puštamo u turbinu preko cijevi poprečnog presjeka, iz čega također možemo proizvoditi energiju.

Pustiti ćemo u pogon i opremu zvanu Turbosolar, koje usporedivši sa najmodernijim solarnim panelima proizvode 20-30% više električne energije.

Koristiti ćemo jednu vrlo rijetku tehnologiju na velikoj i čestoj staklenoj površini. Ovo zasebno staklo radi kao senzor na promjenu temperature, može osjetiti hladnoću, prikladno tome grije, a hladi kada se povisi temperatura. Na taj način može optimizirati temperaturu u hotelima (zgradama), kako bi koristili još manje energije.

Korištenjem navedenih tehnologija, moguća su razdoblja u kojima proizvodimo više energije od potrebnog za održavanje objekta.

Naša kompanija Central Globus Inc je američki dd. Nastojati će uključiti nove tehnologije, kako bi višak energije plasirali na tržište, kada su najbolji uvjeti prodaje.

Statistički podaci potvrđuju, kako su hotelijerstvo i welness industrija godinama u razvoju, sve je veća potražnja za usluga¢ma hotela u ekološkom okruženju.

Po našem mišljenju i po statističkim podacima zbog ekoloških uvjeta i zbog inovacija, do 2021. godine kada  će se završiti  cijeli projekt, svi hoteli, institucije i bolnica raditi će punim kapacitetom.

Naš projekt je u trendu jer možemo ispuniti mnoge zahtjeve zahvaljujući lokalnim uvjetima i mogućnostima. Mislimo na izlete, dućane, kafiće, bolnicu, zdravstvenu njegu, wellness ponudu i na skijalište zimi.

Želja nam je maksimalno poslužiti sve zahtjeve naših gostiju, bilo da je riječ o pasivnom ili aktivnom odmoru i na taj način postići veći profit.

Sve informacije o investicijskoj sumi i vlasničkog udjela u tvrtki ćete dobiti na upit.

Prije donošenja odluke, ukoliko imate pitanja obratite nam se s povjerenjem. Registracija se vrši direktno preko mene. Ako ste zainteresirani pošaljite mi kratku poruku putem email-a ili putem komentara na ovu objavu i ja ću vam se javiti u najkraćem roku.

VAŽNA INFORMACIJA!!!
Još zaključno s 03.08.2019 možete postati investitor po trenutnim uvjetima. Od 04.08.2019 se podiže vrijednost temeljnog kapitala tako da tko još danas uloži je već sutra na dobitku.

VIDEO PREZENTACIJA

 

Za gledanje kliknite na video. Vaši podaci se dijele tek nakon klika.
Ova web stranica koristi WP YouTube Lyte za ugrađivanje YouTube videozapisa. Minijature se učitavaju s YouTube poslužitelja, ali YouTube ih ne prati (nema kolačića pohranjenih na vašem računalu). Međutim, klikom na gumb za reprodukciju, usluga YouTube može i prikupit će vaše informacije.

Možda bi te zanimalo

Skyway nova Landingpage

  Skyway nam je dao mogućnost promoviranja tvrtke putem još bolje i sadržajnije Landing Page. …

Please Login to Comment.

Translate »