Menu Close

Investirajte pametno i promišljeno

Postati oinvesticije-internet-zaradanline milijunaš? To je svakako moguće. Stoga se morate neprestano informirati i biti spremni dalje razvijati i samog sebe nadmašivati. Vjerojatno ste pročitali moju objavu na početnoj stranici? Ako to niste učinili, molim vas da pročitate prije nego što krenete dalje. Ovdje vam želim u što više detalja prenijeti svoja osobna iskustva o ulaganju putem interneta te vam tako pokušati olakšati buduće investicije. Korištenjem prikazanih investicijskih programa visokog prinosa(HYIP), kao i Rev i Adshareprograma moguće je ostvariti visoke prihode. Nažalost visoke prihode prati i visoki rizik. To sam vam već rekao na početnoj stranici, no valja ponoviti.

Svatko se treba dobro promisliti prije ulaganja i mora znati da može izgubiti uložena sredstva. Ako ste u nedoumici savjetujem vam da ne ulažete.

Ulažite novac čiji gubitak možete podnijeti
Podijelite svoje ulaganje u više programa

Zašto je to tako? Vrlo jednostavno. Na tržištu se sve relativno brzo kreće. Postoje programi koji su preživjeli mjesece pa čak i godine. Ali to nije pravilo. Neki programi umru nakon nekoliko tjedana, nekoliko mjeseci ili nekoliko godina nakon pokretanja. No, svi umirujući programi imaju jednu zajedničku stvar: ako zatvore vrata, novac je nestao zajedno s njim.

Zato je važno da u slučaju zatvaranja programa nemate puno uloženih novaca u jednom programu te tako smanjujete rizik gubljenja svih sredstava. Podjelom sredstava na više programa smanjujete rizik totalnog gubitka.

Uvijek ćemo na nekim programima gubiti ali važno je da gubitci budu manji od dobitaka.

Kako bi smo mogli uspješno investirati online važan je i vaš stav prema njemu. Ne možete mirno spavati jer je vaš novac uložen, tada nemojte investirati? Ako ste emocionalno istrošeni tada cijela stvar svakako vodi u gubitak. Važno je u svakom trenutku zadržati hladnu glavu i obratiti pažnju na vaš predosjećaj.

Svjestan sam rizika – želim investirati!

Da bi konačno moći ulagati,investicije-burza-internet-zarada morate i dalje znati nekoliko stvari. Budući da predstavljeni programi obično traže uplatu velikih sum, može se lako desiti da banka zamrzne procesor plaćanja, tako npr. PayPal to čini relativno brzo. Dakle ovde morate najbolje i najsigurnije za svoje račune i isplate koristiti e-novčanike i virtualne valute kao što su Bitcoin ili Ether. Najpoznatiji je vjerojatno Bitcoin. Međutim, postoje i drugi sustavi plaćanja i platni procesori. Najpoznatije i najrasprostranjenije sam opisao pa sami odlučite koji e-naočanik ćelite koristiti.

Kako bi ste kod većine opisanih programa mogli vršiti uplate i isplate po mom iskustvu najrasprostranjeniji je AdvCash. AdvCash sam detaljno opisao pa vas molim da pročitate objavu.

Budući da se investicijski programi i usluge platnog prometa razlikuju jedni od drugih, mora se nekoliko stvari uzeti u obzir u primjeni i provedbi depozita.
One koje ja koristim možete pronaći u gornjem izborniku.

Za početak je zasigurno najpametnije registrirati se na Perfect Money, AdvCash i Payza jer na svakom e-novčaniku ćete morati verificirati račun a to traje i do tjedan dana.  Kako to učiniti možete pročitati u objavama i u izborniku pod e-novčanik. Kada ste to učinili, možete pogledati moje predstavljene programe i odlučiti se gdje investirati.

No, molim vas da ostanete uvijek svjesni rizika!

PARTNER

PARTNER

U tom smislu želim vam puno zabave i užitka prilikom pregledavanja na moje web stranice.

Slavko

PARTNER

error: Sadržaj ove web stranice je zaštićen!!