Menu Close

Postani financijski neovisan

ŽELIŠ LI POSTATI FINANCIJSKI NEOVISAN?

☀️UPRAVLJAJ SVOJIM ŽIVOTOM☀️

👉Želiš li uživati u životu i biti sretan ili raditi do smrti kako bi plaćao račune⁉️

👉Odluka je na TEBI‼️
 
U ovom trenutku;
 
❌ Sve više poslodavaca zatvara svoja vrata
❌ Brane se bilo kakve vrste druženja i okupljanja
❌ Pandemija korona virusa trese cijeli svijet i svjetsku ekonomiju
❌ Tvrtke iznenadno dijele otkaze
✅ A naš poslovni model ide dalje…
 
Pozivam te da mi se javiš kako bih te mogao upoznati s inovativnom tehnolgijom, električnim vozilima i ostalim proizvodima eGreen Tech Grupacije i kako možeš zarađivati novac bez izlaska iz kuće.
Što možeš očekivati?

Saznati ćeš kako možeš u samo nekoliko koraka postati kupac, prodajni partner ili suvlasnik i kako kroz naš unilevel marketinški plan možeš ostvarivati dugogodišnji pasivan prihod.

Upoznati ćeš eGreen Tech zajednicu te vidjeti i naučiti kako uz eGreen Tech pposlovnu priliku poslovati iz sigurnosti vlastitog doma.

“Misija našeg tima je pomoći ljudima da uživaju u životu i stvore financijsku slobodu.”

 
Želiš li još više?
 
Uz prihode koje ostvaruješ od vlastite prodaje, imaš također priliku izgraditi vlastitu karijeru! Da i to je moguće, zašto ne bi ostvarivao pasivu zaradu od 100, 500, 1500, 5000 ili više USD mjesečno? Ne obećavam ti da ćeš ju ostvartiti odmah nakon registracije ali uz trud, zalaganje i dobru volju je sve moguće. Postavi si cilj u životu i prati ga, a moja ekipa i ja smu tu da ti pomognemo pri svakom koraku, kako savjetima, tako i aktivno kroz razne pozive koje održavamo skoro svakog dana u tjednu.
 

Za gledanje kliknite na video. Vaši podaci se dijele tek nakon klika.
Ova web stranica koristi WP YouTube Lyte za ugrađivanje YouTube videozapisa. Minijature se učitavaju s YouTube poslužitelja, ali YouTube ih ne prati (nema kolačića pohranjenih na vašem računalu). Međutim, klikom na gumb za reprodukciju, usluga YouTube može i prikupit će vaše informacije.
Sigurnost, povjerenje i zakonodavstvo
 
Najvažnija osobina za mene je sigurnost i povjerenje u tvrtku s kojom radim. Što se tiče sigurnosti uloženog novca mogu ti kazati da sam odabrao jednu od najboljih poslovnih prilika u kojoj novac ide u ostvarivanje zadanih ciljeva.
 
Što se tiče povjerenja, tvrtka eGreen Tech je vrlo otvorena i svi njeni vlasnici, regionalni voditelji i partneri su dostupni putem društvenih mreža i vlastitih web stranica. Uz to sam ja u stalnom kontaktu s vlasnicima i direktoroma od kojih redovito dobivam informacije i novosti, koji nam daje savjete, preporuke i nagrađuje najbolje od nas.
 
Zakonodavstvo je vrlo važno pa tako tvrtka ima zaposlenu osobu koja provjerava da svi mi radimo po EU i US zakonu. To mi se jako sviđa jer osigurava dugoročnost ovog projekta. 
 
Da li je eGreen tech SCAM?
 
Tvrtka se bavi proizvodnjom i prodajom vlastitih proizvoda ili proizvoda koji se izrađuju u kooperaciji s drugim tvrtkama tako da ne može biti SCAM.
eGeen Tech je tvrtka koja nam daje mogućnost suradnje kroz razne oblike poslovnih modela, kao i mogućnost izgradnje karijere BEZ ugovorne obveze od nekoliko mjeseci ili čak i godina. 
 
Sada ti postavljam pitanje!
 
Želiš li postati financijski neovisan? 
Ako je tvoj odgovor pozitivan javi mi se odmah klikom na gumb i dogovoriti ćemo zoom poziv u kojem ću ti detaljno objasniti kako pokrenuti vlastitu poslovnu priliku kroz koju ćeš imati priliku ostvariti vlastite ciljeve.