Menu Close

Platincoin – PLC prezentacija 05/2018

Naša ocjena
Imaš li iskustva s ovim davateljem usluga? Ostavi korektnu ocjenu. Hvala
[Ukupno: 1 Prosjek: 3]

Najnovija prezentacija je na youtube kanalu:

https://youtu.be/jGF7EFo_WQ4

INOVATIVNI KRIPTOSISTEM – PLATINCOIN!

svi koji me prate su čuli za Platincoin! Od danas je Platincoin postao još bolji.

Sretan sam  što vam mogu evo nakon više od godine dana predstaviti novosti kod Platincoina. Platincoin može postati vaš partner i pružiti vam velike mogućnosti za povećanje prihoda.
Počnite se s kovanjem – novim profitabilnim oblikom dobivanja kovanica.
Nećete morati postati stručnjak za složene tehničke procese ili se natjecati s ostalim sudionicima mreže.
Jedina stvar koju trebate učiniti je iznajmiti opremu od PLATINCOIN-a i dobiti ćete nove novčiće svaki dan.

Kako radi kovanje ?

Nakon što formalizirate najam s PLATINCOIN-om, dobit ćete posvećenu opremu za kovanje sa svojim jedinstvenim korisničkim ID-om. Tvrtka će iznajmiti opremu u svojim podatkovnim centrima i povezati ga s sustavom.

Trajanje

Najam traje 36 mjeseci tijekom kojega će kovanje za vas svakodnevno proizvesti novčiće.
Izlaz i brzina kovanog novca izračunava se indikatorom Max Rate. Izračuni se temelje na trenutnom indeksu sustava za taj mjesec. Tako kovane kovanice se svakodnevno dodjeljuju vašem Novčaniku – jednom dnevno.

Paket opreme za kovanje sadrži sljedeće:

 • Hardver kao posvećeni poslužitelj resursa
 • Vaš jedinstveni korisnički ID koji pokazuje da ova jedinica za usporedbu pripada vama
 • Prošireni zasebni čvor blokova kao softver
 • Fine tuned i unaprijed instaliran Blockchain novčanik s punim setom iznajmljenih novčića potrebnih za uspješno kovanje
 • Određeni iznos kovanog novca koji je uključen u skupinu opreme sastavni je dio postupka kidanja, pri tome korisnik ne smije postati vlasnik takvih kovanica
 • Kontroler koji će pratiti automatizirano i ispravno kreditiranje kovanih kovanica


PLATINCOIN PRIJAVA


Kako postati kovač u PLATINCOIN-u?

Uz samo tri koraka možete počnete kovanjem novih novčića bez napora ili glavobolje!
 • Preuzmite Novčanik
 • Registrirajte se na PLATINCOIN
 • Unajmite opremu i počnite kovati

Novčanik

Platincoin mobilni novčanik je dostupan za Android i iOS platforme. Vaš će privatni ključ biti pohranjen samo na vašem pametnom telefonu. Sigurno i nekonvencionalno šifriranje vašeg privatnog ključa i šifriranje pohrane podataka u uređaju. Najveća razina sigurnosti današnjice.Platincoin marketinški plan i plan zarade

PLC Group AG nudi razne prihode i bonuse sustava te s odgovarajućim korištenjem omogućava postizanje vrlo atraktivnog prihoda.

Fast Start Bonus

za uplate od 5000EURA u prvih 30 dana

PlatinCoin nudi strukturu od 11 razina, pri čemu ukupan postotak može iznositi 38%.

Struktura

 1. razina: 10%
 2. razina: 4%
 3. razina: 5%
 4. razina: 6%
 5. razina: 7%
 6. – 11. razina 1%

Rangirni Bonus


PLC i trgovanje

PLC je upisan na burzi YOBIT i trenutno se trguje na 6USD

https://yobit.net/en/trade/PLC/USD


CRYPTO MESSENGER

Kombinirana je zajednička tehnologiju smartphonea s tehnologijom Blockchain budućnosti kako bi dobili ogromnu ciljnu skupinu za novčić.

Dostupan je za MAC i ANDROID


PLC Business/Crowdfunding

PLC Business je crowdfunding platforma za sve one koji vjeruju da možemo zajedno, iz jednostavne ideje izrasti u poduzeća ili čak i korporacije koje rade s dobiti.
Milijuni fanova Crowdfundinga i Crowdinvestinga godišnje financiraju tisuće projekata širom svijeta u vrijednosti od desetke milijardi eura. Pred vašim očima, ideje će se pretvoriti u uspješne tvrtku. Članovi kriptosustava mogu ocijeniti projekte s “LIKE”. Njihova evaluacija pomoći će investitorima da shvate kako su zanimljivi razni poslovni projekti, bez obzira na to imaju li tržište prodaje i tko su potencijalni promotori i kupci njihovih proizvoda. PLC Group AG namjerava uključiti u svoj investicijski portfelj stotine i tisuće obećavajućih projekata kako bi ih pretvorio u profitabilne, poznate tvrtke i dovesti ih mnoge na globalne burze. Vaše sudjelovanje u evaluaciji i odabiru ovih projekata jamstvo je našeg zajedničkog uspjeha, jer je to profit svih tvrtki u portfelju PLC Group AG koji je namijenjen podršci PLATINCOIN tečaju.


PLC Network

PLATINCOIN društvena mreža pridružuje se ljudima svih dobi i nacionalnosti. Zbog svog ogromnog potencijala, otvara prije svakog od nas neograničene mogućnosti za uspješan osobni rast i poslovanje. S PLATINCOIN ćete lako pronaći prijatelje, partnere i istomišljenike koji su zainteresirani za napredne tehnologije za ostvarivanje profita u online okruženju i nove mogućnosti za rast i razvoj. Također ćete dobiti priliku da profitabilno oglašavate svoje proizvode i usluge u svojoj društvenoj mreži.


PLC akademija

PLC Academy je elektronička platforma za učenje koja uključuje materijale o teoriji kriptografije i tehnologije blokchaina, kao i materijale o osnovama i strategijama za uspješnu promociju online poslovanja i učinkovite komunikacije u prodaji.

U današnjem svijetu, informacije su postale glavna vrijednost, a PLC Academy pruža pristup jedinstvenom znanju koje nećete naći u teorijskim udžbenicima. Uostalom, autori modula obuke su praktičari s bogatim iskustvom: uspješni poduzetnici, poslovni savjetnici, IT profesionalci i stručnjaci za promociju i prodaju.


PLATINCOIN PRIJAVA

Ako se odlučite za ovu vrstu ulaganja prijavite se klikom na GUMB. 

Od mene ćete dobiti svu podršku prilikom prijave a i kasnije sve dok sam ja Vaš sponzor.

Prije registracije obvezno pročitajte IZJAVU O ODRICANJU ODGOVORNOSTI


4 Comments

  • Slavko

   Pozdrav Nenade, pogledaj moju zadnju prezentaciju na youtube https://www.youtube.com/watch?v=jGF7EFo_WQ4& i novosti pod linkom https://youtu.be/rlAEoR0Oyuk. Trenutno je najmanji paket onaj od 268€ od kojeg dobiješ 63PLC kroz tri godine i na to još 65 glasova. To ti je znači kupovna cijena od 4,25€ po jednom PLC-u. Trenutno se PLC na burzama vrti od 10-20$ a bio je već i na 40. Osim toga u internom tečaju je na 5€ i na 92%. Kada dođe na 100% interni tečaj skače na 10€ i tada ćeš u minting units dobiti upola manje PLC-a. Minting Units će po nekim izračunima biti dostupni samo do sredine svibnja/maja 2019. Kada one nestanu PLC će biti dostupan samo putem PLC Boxa ili na burzama.

 1. Kouamé

  Salut je veux savoir le fonctionnement de platincoin car je ne comprend rien à son mode.j’ai 18plc mais souvent ça évolue et ça decend vraiment aidez moi a mieux comprendre cette cryptomonnaie.merci

  • Slavko

   Salut, c’est trop complexe pour expliquer, si vous avez des questions adressez vous svp a votre sponsor, il doit vous aider. Vous pouvez aussi rejoindre l’une des PLC Facebook groups. Cordialement

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *