Menu Close

Platincoin Network Update-važna obavijest za sve članove

Naša ocjena

Ažuriranje modula PLATINCOIN.Network 2.0

PLATINCOIN · SUBOTA, 16. VELJAČE 2019

#news_platincoin

Ne možemo čekati da podijelimo ažuriranje koje je uzbudljivo i važno za cijelu PLATINCOIN zajednicu. Zadovoljstvo nam je predstaviti veliko ažuriranje za naš mrežni modul. Ovo je najveće ažuriranje našeg sustava u dvije godine: Minting jedinice su premještene u blockchain i sustavi mrežnog marketinga su značajno poboljšani.
Usredotočili smo se na sigurnosno kopiranje i očuvanje podataka. Ništa neće biti izgubljeno: nijedan račun, red ili bonus. U ovom članku, detaljno ćemo vam govoriti o svakom ažuriranju.

Minting jedinice prelaze na blockchain

Zahvaljujući velikom ažuriranju Platincoin bloka, kovanje je u potpunosti preseljeno u blockchain. Možete pratiti proces kovanja u bloku istraživač.

Kratko vrijeme, novonabavljene Minting jedinice neće se odraziti na nadzornoj ploči u odjeljku “Dostupno stanje”. Sada ćete moći pratiti njihov rad u istraživaču. Nakon kupnje, partneri će dobiti jedinstvenu poveznicu koja će biti dostupna na popisu plaćanja. Klikom na vezu omogućit ćete praćenje cijelog procesa kovanja na mreži.

Dinamička kompresija

U bliskoj budućnosti uvest ćemo kompresiju referalnih struktura. Ovaj proces traje otprilike tjedan dana.
Dinamička kompresija znači da će sustav bonuse dodijeliti samo aktivnim partnerima, bez razmatranja neaktivnih. Sada će aktivni članovi moći dobiti bonuse koji su im ranije bili nedostupni.

Što razlikuje aktivnog partnera od neaktivnog?

Naš novi sustav mrežnog marketinga koristi dva kriterija za utvrđivanje razine aktivnosti korisnika:
Partner mora izvršiti kupnju u iznosu od najmanje 100 eura za gotovinu, T-Cash ili Fiat tijekom razdoblja od 90 dana do datuma isplate provizije.

Prva linija partnera mora imati promet od najmanje 268 eura. Napominjemo da će se razmatrati samo promet novih partnera prvog reda, i to samo za kupnju gotovine ili Fiata. Novi partneri su korisnici koji su registrirani prije manje od 90 dana.

Sustav koristi jedan ili oba kriterija, što znači da će zadovoljavanje barem jednog uvjeta omogućiti održavanje statusa aktivnog partnera.

Koja je korist od dinamičke kompresije?

PLATINCOIN-ov sustav mrežnog marketinga partnerima omogućuje primanje bonusa nakon što dostignu 11. razinu. Prije ažuriranja sustav vam je omogućio da dobijete bonuse samo od aktivnih partnera: na primjer, ako je samo 3 od 11 partnera bilo aktivno u sustavu, ne biste dobili ništa od ostalih. Sada će sustav automatski isključiti neaktivne partnere i tražiti partnere na nižim razinama. Na primjer, ako su partneri na 5. i 6. retku neaktivni, a postoje aktivni na vašem 12. i 13. retku, oni će biti umetnuti u vašu trenutnu strukturu i dobit ćete određenu proviziju od njih. Promet tima bit će izračunat za cijelu strukturu bez razmatranja statusa.

Buster bonus

Buster Bonus je ovdje da zamijeni “Quick Start Bonus”. Buster Bonus se aktivira ako partner dosegne promet od prve linije veći od 5000 eura u kalendarskom mjesecu (30 dana). Buster Bonus dodaje dodatnih 10% vašoj proviziji. To znači da ćete dobiti 20% provizije za mjesec u kojem ste zaradili ovaj bonus. Za razliku od Quick Start Bonusa, Buster Bonus radi svaki mjesec bez ograničenja! Jedini uvjet je dovoljno visok promet.
Imajte na umu da Buster Bonus može biti aktiviran samo za kupnju izvršenu u gotovini ili Fiatu, T-Cash kupnje se ne uzimaju u obzir.

Što su T-CASH i CASH?

T-CASH i CASH predstavljaju unutarnju ravnotežu korisnika, koju čine bodovi upućivanja i drugi bonusi. Novčana sredstva mogu se slobodno povući, a T-CASH se može potrošiti samo na proizvode tvrtke.

PARTNER

PARTNER

Nakon ažuriranja, zarada partnera bit će raspodijeljena između T-CASH i CASH u omjeru od 0 do 100. Na primjer, recimo da vaš partner prve linije kupi jedinicu za kovnice za 535 €, a vi zaradite 10% ili 50 €. Tada će se 0% tog iznosa dodijeliti T-CASH-u, a 100% CASH-u.

Prijelazno razdoblje

Kako prelazimo na novi i poboljšani sustav dodjele bonusa i dizajna, sva izvješća o stanju, stanja i ostale informacije mogu biti odložene u vaše osobne kabinete s odgodom. Aktivacija novog korisnika i preraspodjela ranga može potrajati do 48 sati. No, značajna poboljšanja koja će se postići ovim ažuriranjem su vrijedna toga, pa vas molimo da nam se pridružite tijekom ovog prijelaznog razdoblja.
Ažuriranje je veliki pomak ne samo za cijeli PLATINCOIN tim, već i za poslovni mrežni marketing u cjelini. Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo smanjili privremenu nelagodu tijekom ovog ažuriranog razdoblja, kako bismo stvorili nove mogućnosti za zarađivanje za naše partnere.

PARTNER

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj ove web stranice je zaštićen!!