Menu Close

1. Izjava o odricanju od odgovornosti

1.1 Objavljene publikacije odražavaju isključivo stajalište autora publikacije i vlasnik stranice imternet-zarada.eu se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 

2. Rizik u online ulaganjima

2.1 U prikazanim mogućnostima ulaganja prinos investicijskih programa ili Adshare / dijeljenje prihoda programa je visok. Vrlo visoki prinosi su mogući, ali to je povezano s povećanim rizikom, tako da trebate uložiti onoliko novca koliko ste spremni izgubiti. Pogotovo u početku, ako znate što je na tržištu dobro, može se dogoditi da uložite previše sredstava u krivi program ili se jednostavno preračunate. Važno je da Vaš kapital podijelite, a ne uložite sve u jedan program.
Nisam odgovoran za VAŠU investiciju. Svatko mora SAM odlučiti hoće li i koliko novca želi ulagati

2.2 Mnogi investicijski programi nestaju prije ili kasnije s tržišta. Obično to bude učinjeno bez prethodne najave, tako da je i povećan rizik od gubitka uloženog kapitala. Kod ulaganja se stoga to mora uvijek uzeti u obzir.

2.3 Navedeni primjeri su moji osobni i to ne znači da i Vaš uspjeh ovisi o njima.

 

3. Objavljivanje rizika

3.1 Prije nego što nastavite, pročitajte sljedeći odricanju od odgovornosti i zatim odlučiti hoće li ići na stranicu. Internet-zarada.eu je postavio web stranicu za samo u informativne svrhe. Ni u kojem slučaju se podaci navedeni na web stranici mogu tumačiti ili biti vezani kao zakon, knjigovođa ili savjeti za vrijednosne paprire.

3.2 Svi navedeni podaci služe kaoza vlastitu uporabu. Objavljivanje informacija je zabranjeno. Puno pažnje je uloženo u sastavljanju podataka i prikaz informacija na Internet-zarada.eu, ali ističemo da su sve izjave i informacije dane bez ikakve obveze i bez jamstva.

3.3 Prikazane informacije ne daju na bilo koji način ponudu za kupnju financijskih proizvoda, te poticanje takve ponude u odnosu informacij danih na web stranici. Internet-zarada.eu ne prihvaća odgovornost za gubitke koji proizlaze iz financijskih proizvoda od informacija danih na web stranici, kao i za područja u određenim jurisdikcijama u kojima je zakonom ograničeno objavljivanje ovih informacija. Osobe s tih područja na koje se odnosi ovo ograničenje moraju se obavijestiti kod nadležnih organa o ograničenjima i postupati u skladu s njima.

3.4 Ako se slažete s ovim uvjetima i želite dobiti neobvezujuće dodatne informacije koje se nalaze na ovoj web stranici o financijskim-partnerskim i drugim programima, želimo Vam dobrodošlicu.

3.5U slučaju da imate neki prigovor kontaktirajte nas putem kontakt formulara. Uvijek nastojimo odmah ispraviti opravdane prigovore.

3.6 Pokušaje prijetnje i tužbe odmah predajemo odvjetniku na pregled.

3.7 Ako su ti pokušaji bili neopravdani, i to samo u svrhu iznuđivanja i prikupljanja naknade, odmah po prigovoru ćemo podnijeti sudsku tužbu protiv tužitelja u svrhu naknade svih troškova (financijskih i poslovnih) nastalih radi istih.

 

4. Odricanje prihoda

Ne dajem Vam jamstvo zarade i prognoze. Prikazani primjeri prihoda su uvijek individualni i neprenosivi.

4.1 Korištenjem ove web stranice prihvaćate, shvaćate i priznajete da ja ne mogu obećati i dati izjave, jamstva ili jamstva bilo koje vrste o budućim izgledima ili zarade od navedenih tvrtki. Ja samo dajem ne prenosivo osobno iskustvo.

4.2 Sudjelovanjem u programima sadržanim na ovim stranicama nećete automatski zaraditi. Sva dobit ili dohodak od primjera, kao i moguć ishod i utjecaj koji se može pojaviti kroz korištenje proizvoda su samo procjene i mogu varirati. S moje strane ne dajem sigurnosna jamstava da će te dobit, prihode ili rezultate prikazani u primjerima/procjenama zapravo i postići.

4.3 Ako se još uvijek oslanjate na dane sume, morate prihvatiti da sami preuzimate sav rizik i  da ja ne mogu prihvatiti nikakvu odgovornost za VAŠE postupke i odluke. Nema jamstva da će bilo koji prethodni uspjesi ili prošli rezultati dovesti do dobiti ili dohotka. Osim toga, ranije uspjehe nije moguće koristiti ili tumačiti kao pokazatelj vašeg budućeg uspjeha. Bilo kakve izjave koje se odnose na prihode ili dobit se ne mogu smatrati kao “prosječne zarade”

 

5. Izjava

Ovu izjavu o odricanju od odgovornosti treba promatrati kao sastavni dio internet stranica koje na nju upućuju. Ukoliko dijelovi ili pojedinačne formulacije ovoga teksta ne odgovaraju, više ne odgovaraju, ili ne odgovaraju u potpunosti važećem pravnom okviru, to ne utječe niti na sadržaj, niti na pravovaljanost ostatka ovog dokumenta.