Menu Close

O portalu Internet zarada

Naša ocjena

Dobrodošli na portal Internet zarada!

Koji je cilj ovog portala?

Internet tržište je dostupno svima no početnicima je teško pronaći kvalitetne oblike zarade. Čak i iskusni ulagači imaju istih problema. Odlučili smo se pomoći svim zainteresiranima za zaradu putem interneta! Kako? Jednostavno! Sve na jednom mjestu! Želja nam je stvoriti veliku zajednicu koja će se međusobno pomagati i s vremenom postati najjača u regiji što se tiče online poslova. Posjedujemo višegodišnje iskustvo u internet poslovima, pratimo druge internet portale koji nam nude slične stvari i pokušavamo izvući najbolje od svega, te na kraju vama kao zajednici ponuditi najbolje. Na sve to gledamo ozbiljno, želimo raditi zajedno i bez konflikata. Svi naši članovi su dobrodošli i svi se mogu besplatno registrirati te sudjelovanji u raspravama na stranici i u grupi.

Portal je podjeljen na više dijelova

 • Blog
 • Grupa
 • Trgovina

Na blogu će biti objavljivane obavijesti i novosti o portalu, zajednici i izvan nje.

U grupi će se moći raspravljati o poslovnim ponudama.

U trgovini će biti dostupni baneri za reklamiranje na portalu.

Naš plan u nekoliko točaka

 1. Web stranica

Naše mišljenje je da stranica treba biti jednostavna i čitka bez previše informacija. Previše informacija i reklama dovodi posjetioce do zbunjivanja i nakon toga se više ne vraćaju. Ugradili smo blog u kojem će posjetioci moći pročitati najnovije vijesti vezane za portal i van njega.

 1. Grupa

Grupa je srce portala. U njoj ćemo raspravljati o našim poslovnim ponudama i ponudama naših članova. Svi registrirani članovi će moći raspravljati o njima i njihovom razvitku.

 1. Trgovina

Kupnja banera za oglašavanje se vrši izravno u trgovini. Nema kompliciranih pravila nego će sve biti jednostavno regulirano. Svaki član će moći kupiti jedno mjesto. Ako je baner rasprodan postojati će drugi na drugom mjestu. Postojati će 5 mjesta za svaki baner i niti jedno više. Osim banera će biti i marchensing roba po nabavnim cijenama.

 1. Članstvo

Kako bi smo aktivnijim članovima omogućili brže napredovanje smislili smo Premium članarinu. Svi ostali članovi će i dalje moći sudjelovati u raspravi, razlika je u tome što će premium članovi moći objavljivati vlastite poslovne ponude i dobivati popuste u trgovini.

 1. Briga o poslovnim ponudama

Briga o objavljenim poslovnim ponudama se ne može prekinuti. Ako se program mora premjestiti u rubriku “NEZBRINUT”, administrator više neće može prikazivati ​​programe i automatski gubi premium status. Pravilo kaže: kada se briga preuzme, mora se vršiti do kraja. Ako je program prekinut i označen kao “zatvoren”, administrator  je oslobođen od brige i može ovisno o statusu ponovo objavljivati program(e). Sustav članstva još nije detaljno razrađen i do tada mogu svi članovi objavljivati programe.

Članstvo bi trebalo izgledati ovako (još je u razradi):

 • Besplatna članarina: 1 poslovna ponuda
 • Srebrna članarina: 2 poslovne ponude
 • Zlatna članarina: 4 poslovne ponude
 • Premium članarina: 4 poslovne ponude i ratirajući banner na početnoj stranici
 1. Sigurna aktivnost na portalu

Objavljivanje poslovnih ponuda se bazira na javnim pitanjima i odgovorima. Upiti o privatnim kontaktnim podacima stoga su zabranjeni, također je zabranjeno i sljedeće: ponuditi teme, raspravljati o programima preko privatnih poruka i objavljivati veze na razne društvene grupe kao što su npr.Telegram, Skype ili neke druge. Portal nudi dovoljno prostora za pitanja na koja treba odgovoriti na takav način da će svatko imati koristi! Pitanja se mogu postaviti u niti, odgovori na često postavljana pitanja mogu se naći u glavnom članku,

PARTNER

 1. Pravila potpisa i dopisivanje

Zabranjuje se ne samo upućivanje PN zahtjeva već i objavljivanje poveznica. Kratki linkovi kao što su npr.Bitly su u potpisu nepoželjni. Korisnici bi trebali moći vidjeti izvor iza veze prije nego što kliknu na nju.

 1. Informacije o poslovnoj ponudi

Administrator programa mora biti iskren i navesti sve poznate informacije o programu. Laganje i obmanjivalje potencijalnih ulagača je strogo zabranjeno i završava s isključivanjem iz foruma. Što jamči da netko nenamjerno uskraćuje informacije i pretvara se da nezna? Ništa, ali barem je to barem napisano

 1. Bilten

Svi znamo što je bilten, tražimo najpovoljnijeg davatelja usluga. Na bilten će se moći pretplatiti članovi kao i posjetioci.

 1. Uvjeti poslovanja i pravila

Uvjeti poslovanja i pravila će biti pisana za članarinu. To je vrlo važno i kao sustav opreza. Pravila će biti pisana jednostavno i transparentno kako bi ih svi razumjeli. Naš je cilj spriječiti neslaganja, bezpotrebne rasprave i svađe

PARTNER

 1. Je li portal Internet Zarada ilegalan?

NIJE! Portal ne nudi nikakva online ulaganja nego samo mogućnost objavljivanja mogućnosti zarade u internetu. Svaki član ima mogućnost objavljivanja poslovnih prilika i sam član tzv. Administrator programa je odgovoran za njegov postupak/ke. Europski zakoni nalažu portalima koji nude online investicije da obavijeste sudionike o svim rizicima vezanim uz poslovanje. Naša pravila o poslovanju, pravila foruma, upozorenja i obavijesti o riziku, kao i našao izjava odricanju od odgovornosti su napisani u skladu s tim. Potonji će se redovito ažurirati. Osim toga, kako bi pomogli administratorima kratko odricanje od odgovornosti će biti integrirano u podnožje stranica s vezom na sveobuhvatno odricanje od odgovornosti kako na monitoru tako i na forumu.

 1. Preporuka ili ponuda

Radi naših članova htjeli smo razjasniti pitanje je li i kada je “ponuda” ili “preporuka” Ponzija protuzakonita . Pokazalo se da je upravo to važna razlika. Detaljni članak o tome će slijediti. Preliminarno: Prema njemačkom zakonu  § 16 Abs 2 UWG kaznena odgovornost postoji samo ako se nešto obeća. Stoga je važno slijediti pravila našeg portala i držati programske ideje neutralnima! Kod nas još ne postoji neki zakon u svezi s tim ali ako je netko bolje upućen može nam pisati u komentar.

PARTNER

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj ove web stranice je zaštićen!!