Subota , 21 travanj 2018
Početna | Trgovanje | Lions Trading Club otvaranje Zürich

Lions Trading Club otvaranje Zürich

Svečano otvaranje kancelarije u Švicarskoj

Pozdrav,
kao što znate 28.04.2017. moja supruga i ja smo imali čast prisustvovati svečanom otvaranju LTC kancelarije u Zürich-u u Švicarskoj i želim vam ovdje prenijeti naše utiske i novosti. Ovdje je još jednom potvrđeno da je osobni kontakt najvrijedniji i da ga ništa ne može zamijeniti s virtualnim svijetom.

Na samom početku smo bili dočekani od tima za podršku koji je provjerio naše pozivnice te su nas zatim odveli u sobu za sastanke. Na ulasku u sobu nas je dočekao LTC tim na čelu s Phil Steiner-om. Nakon kratkog upoznavanja sjeli smo za stol i LTC tim se osobno predstavio. Ostalo ste bili u prilici gledati uživo putem Facebook streaminga. Ako niste gledali kopija filma nalazi se u mojoj FB grupi.


U opuštenoj ali poslovnoj atmosferi LTC tim nam se predstavio i jasno je naveo njihova područja odgovornosti.

Članovi LTC tima:

Phil Steiner
Upravljanje
Predsjednik, Vlasnik

Aleksandar Filić
Upravljanje
Prodaja i marketing

Georg
Upravljanje
Usklađenost

Julia MK
Upravljanje
Osobni i društveni mediji

Tim za podršku

Jutta, Mario und Markus


VAŽNO
Za sva pitanja, želje i nedoumice kontaktirajte korisničku podršku, jer od 01.05.2017. uprava više neće odgovarati na osobna pitanja.

Novosti i objave:

  1. Radno vrijeme kancelarije:
    PON-PET 9:00 – 12:30 / 13:30 – 18:00
    SU+NE+PRAZNICI: zatvoreno
  2. Telefonski broj korisničke podrške (engleski, njemački, srpski/hrvatski) će biti objavljen 02.05.2017 a korisnička podrška će biti dostupna od 03.05.2017 poslije podne. Korisnička podrška se ne nalazi u Švicarskoj nego je osnovana podružnica tvrtke u Novom Sadu i sastoji se za sada od 3 zašposlene osobe koje perfektno vladaju njemačkim i engleskim jezikom.
  3. Kancelarija se nalazi u Banhofstrasse 10 u Zürich, Švicarska u sklopu velikog skupa kancelarija i nije stalno zauzeta jer je tim često na putu. No ako poželite posjetiti ured i popričati s timom nije nikakav problem samo se trebate i upitati z dostupne termine.
  4. LTC uplate putem SWIFT neće biti moguće dok ne dobiju pismeno odobrenje od švicarske FINMA-e i njemačkog BAFIN-a. To su nadzorne ustanove financija. Kao što se ovdje vidi LTC ne želi raditi ništa mimo zakona, što ja i moj tim pozdravljamo.
  5. Uplate putem AdvCash i Bitcoina će biti moguće najvjerojatnije od idućeg tjedna a točan datum će biti objavljen na službenoj stranici i u našim grupama.
  6. Greške koje postoje u sadašnjem Backoffice-u neće biti ispravljane jer je novi backoffice u fazi programiranja i biti će uskoro predstavljen.To su bile najvažnije vijesti, ako želite investirati i ostati uvijek obavješteni kliknite na gumb za registraciju i zatražite primanje u Facebook grupu.

Kao što vidite LTC ima plan postati stabilna i renomirana tvrtka.

Moj dojam je da Lions Trading Club nije kratkoročni program nego da ćemo zajedno koračati i u budućnosti.

LTC s njihovim programom daje priliku i novčano manje sposobnim osobama jer se investicijski paketi kreću već od 50$.

Želim vam puno sreće i uspjeha uz LTC.


ŽELIM SE PRIJAVITI KOD LIONS TRADING CLUB


 

Ledger Wallet protects your bitcoins
Join the Coin Revolution

Možda bi te zanimalo

LTC investicijski fondovi

LTC prezentacija i novosti 06 2017

Upravo sam napravio prezentaciju sa svim novostima koje nas uskoro čekaju Pogledajte i uvjerite se …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pokazi
Sakrij
%d blogeri kao ovaj: