Ponedjeljak , 16 srpanj 2018
Najnovije
Početna | Mining | Invictus Coin – IVC – Kovanica LTC grupacije

Invictus Coin – IVC – Kovanica LTC grupacije

Invictus IVC Mining

Najnovija kriptovaluta iz LTC FINANCIAL GROUP

IVC je skraćenica kovanice a ime joj je INVICTUS (nepobjedivi).

Invictus je kovanica koja neće biti predstavljena kao ICO nego ju je već od samog početka moguće rudariti a uskoro bi se trebala pojaviti na svjetski najpoznatijim burzama gdje će ju biti moguće kupiti i trgovati s njom.  Rađena ja u suradnji sa svjetski najboljim programerima koji između ostalog  rade za jednog od najvećih i najjačih vrtki za rudarenje na Islandu tako da je u skladu s najnovijim tehnologijama iz tog područja.

Ako ste ulagač u Lions Trading Club onda ste upoznati s tim da će s njom biti moguće i plaćanje putem našeg platnog servisa LTCcash. Kažem našeg jer sam ja službeni predstavnik te tvrtke i ako trebate dodatnih informacija te ako želite ugraditi LTCcash platni servis u vaš online business slobodno mi se obratite putem email poruke ili posjetite www.ltcsolutions.biz za kontakt podatke.

Osnovni podaci IVC kovanice

  • Dostupno je 80.000.000 kovanica

  • Vlastiti blockchain explorer

  • Paper wallet

  • Mobilna aplikacija

  • Program za rudarenje služi i kao novčanik (Wallet)

  • Skorašnji izlazak na burzu

U slučaju da želite rudariti kovanicu a posjedujete RIG ili Miner posjetite www.ltcsolutions.com za pregled postavki. A u slučaju da želite rudariti a ne posjedujete hardware i to je moguće. Na stranici www.miningrentals.com imate mogućnost iznajmiti rig i rudariti po najpovoljnijim cijenama na tržištu. U video uradku možete pogledati što je potrebno i kako se to radi. Za dodatna pitanja pišite u komentar.

Kovanicu je također moguće kupiti od privatnih osoba koje ju rudare po cijeni od oko 0.10€ pa ako ne želite rudariti a zainteresirani ste za kupnju javite mi se kratko na whatsapp kako bih vam mogao dati podatke od prodavača (koji priča njemački i engleski).

Pogledajte video kako rudariti IVC – Kriptovalutu koju je izbacio LTC Financial Group

⛏ Kako rudariti IVC Kriptovalutu I LTC Solutions za svakog ⛏

Ova web stranica koristi WP YouTube Lyte za ugrađivanje YouTube videozapisa. Minijature se učitavaju s YouTube poslužitelja, ali YouTube ih ne prati (nema kolačića pohranjenih na vašem računalu). Međutim, klikom na gumb za reprodukciju, usluga YouTube može i prikupit će vaše informacije.

 

 

ŽELIM SE PRIJAVITI KOD LIONS TRADING CLUB

 

 


Želim vam puno sreće i uspjeha uz LTC Grupu


Možda bi te zanimalo

Mining planet kalkulator zarade

Koliko mogu zaraditi s Mining Planet?

Želite li redovito zarađivati Ethereum? Kako bih vam pomogao da shvatite kako je rudarenje isplativije …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *