Ponedjeljak , 20 kolovoz 2018
Najnovije
Početna | Arhiva | iMarketsLive – mišljenje i status nakon 2 mjeseca

iMarketsLive – mišljenje i status nakon 2 mjeseca

IML više nije zanimljiv jer se sve bazira samo na marketingu a stvarne zarade od tradinga nema. Ostaje samo mogućnost školovanja no ona je na engleskom jeziku i po mom mišljenju preskupa.  

 

Prije dva mjeseca sam počeo s tradingom kod IML-a i sada vam želim objaviti moje dojmove i prikazati rezultate.

POČETNO STANJE:

DEMO RAČUN 1 – FX Signali: 5000$

DEMO RAČUN 2 – Preporuke iz Marketimpulse grupe: 5000$

IML – isplati li se?

Dobro pitanje jer moramo znati da se ovdje plaća mjesečna naknada od 145$ ( i jednokratno 50$ za aktivaciju). Znači to bi smo toliko trebali zaraditi svakog mjeseca kako bi došli na neku pozitivnu nulu. U tih 145$ nisu uračunati signali i autotraderi nego se morate sami odlučiti koji dodatni paket želite (FX Signals, ). Uz to kao član Marketimpulse tima imam pristup Signalima naših internih Tradera a za to sam otvorio drugi demo račun kako ne bih mješao dva sistema i kako bi imao bolji uvid u trgovanje.

Moj odabir je bio ovakav

Prvi mjesec:

Demo račun 1

Autotrader za 15$

Na početku sam se odlučio uzeti FX Signale za 15$. Od svih autotradera sam odabrao onog kojeg su svi prepotručili te ispod možete vidjeti rezultate.

I tako sam na kraju prvog mjeseca kod IML FX Signale ostvario 232.32$ zarade.

Demo račun 2

 

Interni Marketimpulse signali (besplatno)

Svi članovi našeg tima imaju pristup Telegram grupama. Jedna grupa je vođena od nekoliko tradera koji objavljuju signale ulaska i izlaska na tržište. Uz signale, marketimpulse tim ima i vlastite autotradere koji ostvaruju jako dobre rezultate no njih nisam osobno testirao ali njihove rezultate možemo vidjeti na myfxbook. Nakon prviog mjeseca ostvario sam ove rezultate:

 

Nakon prvog mjeseca ostvario sam zaradu od 881,17$

OBRAČUN

Početno stanje: 5000$ + 5000$

IML pretplata: 145$

Jednokratna aktivacija: 50$

Demo račun 1: 232,32$

Demo račun 2: 881,17$

Završno stanje: 10.918,49$

Drugi mjesec:

 

Demo račun 1

Swipe Trades za 25$

 

Drugog mjeseca sam se odlučio uzeti Swipe Trades za 25$. Instalirao sam aplikaciju i sve preporuke su stizale direktno  na mobitel i još dodatno na email.

Na kraju drugog mjeseca kod IML uz Swipe Trades sam ostvario 417,85$ zarade.

Demo račun 2

Interni Marketimpulse signali

Ovdje nije bilo puno signala jer vremenski nisam stigao no ipak sam i nakon drugog mjeseca ostvario pozitivne rezultate:

 

Nakon drugog mjeseca s marketimpulse signalima sam ostvario zaradu od 110.90$

Početno stanje: 10.918,49$

IML pretplata: 145$

Swipe Trades: 25$

Demo račun 1: 417,85$

Demo račun 2: 110,90$

Završno stanje: 11,277,24$

ČISTA ZARADA 1.277,24$

To je bilo moje osobno iskustvo u prva dva mjeseca s IML-om. Nemojte zaboraviti da IML nije investicijski program, kod IML ne ulažete novac nego uplaćujete vaš novac kod brokera te kod njega imate pristup novcu u svakom trenutku!  IML  je prvenstveno trading školovanje a dodatno nudi i druge opcije kako bi nam omogućio da zarađujemo uz učenje.

Kada pogledam ostvarene rezultate mogu vam toplo preporučiti da mi se pridružite i napokon počnete s pozitivnim poslovanjem na svjetskom financijskom tržištu. Naravno moram naglasiti da dosadašnji rezultati nisu jamstvo za buduće rezultate ali u mom timu ila dosta osoba koje žive samo od IML-a. Ja osobno još nisam stekao hrabrosti da dam otkaz i posvetim se samo IML-u jer je to onda Fulltime Job.

VAŽNA NAPOMENA

Pošto sam u stalnom radnom odnosu jako mi je teško uhvatiti sve signale (imamo zabranu mobitela na poslu) tako da sam sigurno neki i propustio. Nakada dođe TP signal i ako ga ne vidim na vrijeme te trade krene u drugom smjeru bude manja zarada a nekada završi u minusu.  To je jedina mana kod vlastitog tradinga ako ste u radnom odnosu.

IML – najbolji odabir na forex tržištu?

Za mene DA

Ako ste zainteresirani za IML kontaktirajte me prije prijave kako bi smo to zajedno odradili.

iMarketsLive PRIJAVA

POMOĆ PRI REGISTRACIJI

Kliknite “GET STARTED”, a zatim “BECOME A COSTUMER”. Zatim unesite osobne podatke i odaberite paket. Za iskusne partnere preporučujem Platinum paket, jeftiniji je i s njim dobivate pristup svim telegram grupama našeg tima i mojoj i njemačkoj iml akademiji.  No ako ste laik i želite koristiti dodatne usluge kao npr. mirror trading tada uzmite Platinum Plus paket jer su u njemu uključene sve dodatne usluge.

Drago će mi biti pomoći vam i pratiti vas u potpunosti prilikom postavljanja računa i povezivanja s računom brokera.

Što dobijem u iml

Napomena: Još jednom napominjem sve usluge IML-a možete koristiti besplatno od 2 izravna aktivna partnera! Moj tim i ja vam nudimo telegram grupe i vodiče za optimalno pokretanje i razvoj vašeg poslovanja. Stojimo uz vas u svakom trenutku.

VAŽNO: Nakon klika na gumb će se otvoriti stranica od iMarketsLive te ako se odlučite za prijavu morati ćete odmah platiti prvu ratu i vaš račun će odmah biti aktivan. 

#iml #marketimpulse #internetzarada #marketimpulseadriaibalkan

iMarketsLive PRIJAVA

*financijski rizična investicija, za detalje pročitajte ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Možda bi te zanimalo

Usi – TECH stanje nakon 8 mjeseci

Prošlo je osam mjeseci od kako sam počeo ulagati kod USI-TECH Danas bih vam želio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *