Menu Close

iMarketsLive – mišljenje i status nakon 2 mjeseca

IML više nije zanimljiv jer se sve bazira samo na marketingu a stvarne zarade od tradinga nema. Ostaje samo mogućnost školovanja no ona je na engleskom jeziku i po mom mišljenju preskupa.  

 

Prije dva mjeseca sam počeo s tradingom kod IML-a i sada vam želim objaviti moje dojmove i prikazati rezultate.

POČETNO STANJE:

DEMO RAČUN 1 – FX Signali: 5000$

DEMO RAČUN 2 – Preporuke iz Marketimpulse grupe: 5000$

IML – isplati li se?

Dobro pitanje jer moramo znati da se ovdje plaća mjesečna naknada od 145$ ( i jednokratno 50$ za aktivaciju). Znači to bi smo toliko trebali zaraditi svakog mjeseca kako bi došli na neku pozitivnu nulu. U tih 145$ nisu uračunati signali i autotraderi nego se morate sami odlučiti koji dodatni paket želite (FX Signals, ). Uz to kao član Marketimpulse tima imam pristup Signalima naših internih Tradera a za to sam otvorio drugi demo račun kako ne bih mješao dva sistema i kako bi imao bolji uvid u trgovanje.

Moj odabir je bio ovakav

Prvi mjesec:

Demo račun 1

Autotrader za 15$

Na početku sam se odlučio uzeti FX Signale za 15$. Od svih autotradera sam odabrao onog kojeg su svi prepotručili te ispod možete vidjeti rezultate.

I tako sam na kraju prvog mjeseca kod IML FX Signale ostvario 232.32$ zarade.

[divider style=”solid” top=”20" bottom=”20"]

Demo račun 2

 

Interni Marketimpulse signali (besplatno)

Svi članovi našeg tima imaju pristup Telegram grupama. Jedna grupa je vođena od nekoliko tradera koji objavljuju signale ulaska i izlaska na tržište. Uz signale, marketimpulse tim ima i vlastite autotradere koji ostvaruju jako dobre rezultate no njih nisam osobno testirao ali njihove rezultate možemo vidjeti na myfxbook. Nakon prviog mjeseca ostvario sam ove rezultate:

 

Nakon prvog mjeseca ostvario sam zaradu od 881,17$

OBRAČUN

Početno stanje: 5000$ + 5000$

IML pretplata: 145$

Jednokratna aktivacija: 50$

Demo račun 1: 232,32$

Demo račun 2: 881,17$

Završno stanje: 10.918,49$

[div[divider style=”solid” top=”20" bottom=”20"]

Drugi mjesec:

 

Demo račun 1

Swipe Trades za 25$

 

Drugog mjeseca sam se odlučio uzeti Swipe Trades za 25$. Instalirao sam aplikaciju i sve preporuke su stizale direktno  na mobitel i još dodatno na email.

Na kraju drugog mjeseca kod IML uz Swipe Trades sam ostvario 417,85$ zarade.

[divider[divider style=”solid” top=”20" bottom=”20"]class="p1">Demo račun 2

Interni Marketimpulse signali

Ovdje nije bilo puno signala jer vremenski nisam stigao no ipak sam i nakon drugog mjeseca ostvario pozitivne rezultate:

 

Nakon drugog mjeseca s marketimpulse signalima sam ostvario zaradu od 110.90$

[divider sty[divider style=”solid” top=”20" bottom=”20"]s="p1">Početno stanje: 10.918,49$

IML pretplata: 145$

Swipe Trades: 25$

Demo račun 1: 417,85$

Demo račun 2: 110,90$

Završno stanje: 11,277,24$

[highlight color[highlight color=”green”].277,24$[/highlight][divider style=[divider style=”solid” top=”20" bottom=”20"]"//www.internet-zarada.eu/wp-content/uploads/2017/12/IML-moje-iskustvo6.jpeg">

[divider style=”so[divider style=”solid” top=”20" bottom=”20"]span class="s1">To je bilo moje osobno iskustvo u prva dva mjeseca s IML-om. Nemojte zaboraviti da IML nije investicijski program, kod IML ne ulažete novac nego uplaćujete vaš novac kod brokera te kod njega imate pristup novcu u svakom trenutku!  IML  je prvenstveno trading školovanje a dodatno nudi i druge opcije kako bi nam omogućio da zarađujemo uz učenje.

Kada pogledam ostvarene rezultate mogu vam toplo preporučiti da mi se pridružite i napokon počnete s pozitivnim poslovanjem na svjetskom financijskom tržištu. Naravno moram naglasiti da dosadašnji rezultati nisu jamstvo za buduće rezultate ali u mom timu ila dosta osoba koje žive samo od IML-a. Ja osobno još nisam stekao hrabrosti da dam otkaz i posvetim se samo IML-u jer je to onda Fulltime Job.

VAŽNA NAPOMENA

Pošto sam u stalnom radnom odnosu jako mi je teško uhvatiti sve signale (imamo zabranu mobitela na poslu) tako da sam sigurno neki i propustio. Nakada dođe TP signal i ako ga ne vidim na vrijeme te trade krene u drugom smjeru bude manja zarada a nekada završi u minusu.  To je jedina mana kod vlastitog tradinga ako ste u radnom odnosu.

IML – najbolji odabir na forex tržištu?

Za mene DA

Ako ste zainteresirani za IML kontaktirajte me prije prijave kako bi smo to zajedno odradili.

[divider style=”dashed[divider style=”dashed” top=”20" bottom=”20"]n: center;">iMarketsLive PRIJAVA

[divider style=”dashed” [divider style=”dashed” top=”20" bottom=”20"]CIJI

Kliknite “GET STARTED”, a zatim “BECOME A COSTUMER”. Zatim unesite osobne podatke i odaberite paket. Za iskusne partnere preporučujem Platinum paket, jeftiniji je i s njim dobivate pristup svim telegram grupama našeg tima i mojoj i njemačkoj iml akademiji.  No ako ste laik i želite koristiti dodatne usluge kao npr. mirror trading tada uzmite Platinum Plus paket jer su u njemu uključene sve dodatne usluge.

Drago će mi biti pomoći vam i pratiti vas u potpunosti prilikom postavljanja računa i povezivanja s računom brokera.

Što dobijem u iml

Napomena: Još jednom napominjem sve usluge IML-a možete koristiti besplatno od 2 izravna aktivna partnera! Moj tim i ja vam nudimo telegram grupe i vodiče za optimalno pokretanje i razvoj vašeg poslovanja. Stojimo uz vas u svakom trenutku.

VAŽNO: Nakon klika na gumb će se otvoriti stranica od iMarketsLive te ako se odlučite za prijavu morati ćete odmah platiti prvu ratu i vaš račun će odmah biti aktivan. 

#iml #marketimpulse #internetzarada #marketimpulseadriaibalkan

[divider style=”dashed” top=[divider style=”dashed” top=”20" bottom=”20"]r;">iMarketsLive PRIJAVA

[divider style=”dashed” top=”2[divider style=”dashed” top=”20" bottom=”20"]icija, za detalje pročitajte ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *