Menu Close

Objave

E-Coin | Da li je Ecoin stvaran ili je Scam?

Naša ocjena
Imaš li iskustva s ovim davateljem usluga? Ostavi korektnu ocjenu. Hvala
[Ukupno: 1 Prosjek: 3]

Ecoin

Ecoin je trenutno najbrže rastuća kriptovaluta s više od 975.000 korisnika koji su se prijavili od početka poslovanja. E-Coin zajednica raste vrlo brzo jer je prijava za korisnike vrlo brza i jednostavna a dijeljenje omogužćeno iz vlastitog pozadinskog ureda.

Točna web lokacija za Ecoin je https://ecoinofficial.org/, a stranica izgleda ovako (pojavljuje se dosta kopija, zato budite oprezni)

Ecoin vjeruje u činjenicu da se kripto valuta mora širiti jednostavno i posvuda. Iz tog razloga dijeli svoju valutu besplatno svim vlasnicima elektronskog poštanskog sandučića. Također su programirali prvu svjetsku umjetnu inteligenciju (AI) koja spriječava ljude da stvaraju više računa i polažu zahtjeve za besplatni ecoin.

Ovo je revolucionarna ideja, a glavni razlog što stranica raste nevjerojatnom brzinom je da se ovdje stvarno nema što izgubiti.

Predviđeno je da kada web stranica pređe milijun korisnika, njihov e-coin bude uvršten na nekoliko burzi. Tada će svi moći trgovati svojim ecoinom i mijenjati ga za druge kriptovalute.

Ecoinov rast je stvaran i to možete provjeriti iz rasta Alexa grafikona

PARTNER

 

Ecoin web stranica alexa

Osigurajte si mjesto među prvima, ne gubite vrijeme dalje i prijavite se jer stvarno nemate što izgubiti.

Da li je Ecoinofficial Scam?

Za sada ne možemo dati odgovor na to pitanje, ali pošto je sve besplatno vrijedi se registrirati i početi skupljati ecoin-e pa ako se njihova predviđanja budu ispunila imati ćemo svi neke zarade.

PARTNER

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Sadržaj ove web stranice je zaštićen!!